2012. november 7., szerda

33 ~ VERY GREEK

Sziasztok !  (:

Talán néhányan az olvasóim közül tudják, hogy ezen a héten a sulimban diákdiri választás zajlik, amelynek idén mi is részesei vagyunk.

A legfontosabb "kellékek" egy ilyen eseményhez:
  • egy osztály
  • összefogás
  • kitartás
  • ötletek
Valószínűleg a legnehezebb dolog megtalálni a megfelelő témát, ami adja az alapot és amire építhető minden. Időben el kell kezdeni a szervezést, tehát a legjobb, ha az alap már 10.ben kész. Osztálytársaim már az érkezésem előtt kitalálták ezt a görög dolgot és nekem tetszett is, így belevágtunk. (:

Az a nagy helyzet, hogy egy ilyen diákdirit borzasztó nagy munka összerakni és van sok ezer dolog amit el kell végezni, ahhoz, hogy összeálljon a program, a műsor és hogy minden gördülékenyen menjen a nagy napon !

Nálunk kezdődött egy jótékonykodási programmal és egy önkéntes munkával. El kell mondjam szinte senkinek nem fűllött a foga hozzá, legfőképp az utca takarításhoz nem. Ez minden osztálynak kötelező és ez alapján alakul ki egy sorrend az osztályok között. Sajnos itt mi sokat veszítettünk így a 4.re helyre szorultunk, ez alapján választottunk napot és helyet a sátorban.
Hatalmas szerencsénk volt, a mi napunk kedd lett, a melléknap pedig hétfő. Ez annyit jelent, hogy hétfőn osztogathatunk, de itt kimerül a dolog. A kampány nagy része keddre ment át, ekkor bevonulástól kezdve kajáig minden volt nálunk.
Ne ugorjunk még ennyire előre... A kampányhoz szükség van egy filmre is és szerintem a film elkészítése a legnagyobb munka... Nekünk egy napunk ment rá, pont kifogtuk október leghidegebb vasárnapját, úgyhogy egy élmény volt tógában járni a várost reggeltől estig.

Aki szeretné a kampányfilmet megnézni az megtalálja itt. (:

A másik fontos dolog a bevonulás. Minden osztálynak egy szünet áll rendelkezésére, hogy egy 15 perces műsorban "bevonuljon", bemutassa a témáját, a táncukat, történetüket stb. Mi ezzel voltunk leginkább gondban, főként a tánccal, mert alig volt időnk megtalálni. Remélhetőleg hamarosan felkerül a video, akkor majd kirakom ! :)

Mi már túl vagyunk a nagyján, de még egy szombati napunk hátra van. Tartogatunk rengeteg meglepetést, úgyhogy gyertek és szavazzatok ránk. :) 

Egy pár képet ide még:

Szavazzatok a B-re ! :)
xx
D.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése