2013. június 27., csütörtök

72 ~ PINK FIT EASY BIOTECH USA


Sziasztok!
A mai napon kettő bejegyzést is írtam és ebben a másodikban egy 21 napos programról szeretnék írni. A Biotech USA Pink Fit Easy csomagjáról van szó, amely azt ígéri, hogy 21 nap alatt elfelejtheted a felesleget és valóra válhat az álmod, a kilók leadása és egy csodaszép alak elérése. 
Na már most ilyen ugye csak a reklámokban létezik. Nem vagyok sem orvos, sem kutató, csak egy kíváncsi lány, aki szeretett volna leadni pár kilót. Névnapomra kaptam meg a teljes csomagot, ami tartalmaz 21 darab shaket- több ízben-, 120 darab étvágycsökkentő tablettát és 90 darab zsírégető tablettát.  
Sokan írták az oldalon, hogy mozgás nélkül fogytak vele. Akkoriban többet jártam futni,most a lábam miatt kicsit leálltam ( inkább mondhatom úgyis, hogy lusta vagyok. ). 
Nézzük először, hogy mit is takar a program és mit hogyan kell szedni:
  • az étvágycsökkentő tablettát naponta háromszor kell bevenni, a főétkezések-reggeli,ebéd,vacsora-előtt 2 szemet és körülbelül 10 perccel az evés előtt sok-sok folyadékkal
  • a zsírégető tablettát is naponta háromszor kell de minden alkalommal csak egyet. Reggelinél és ebédnél az étkezés előtt, míg vacsoránál utána.
  • a shaket pedig este 6 óra után kell meginni. A lényeg, hogy este 6 után már ne együnk semmit. A shaket 300 ml tejben vagy vízben kell feloldani és összesen 99,3 kalóriát tartalmaz. Van belőle többféle íz, csokis, epres, citromos, mogyorós, meggyes is. Szerintem nagyon finomak, bár rá kell jönni először a keverés technikájára, mert csomós marad.
Vannak különböző szabályai a programnak, de ezek olyanok mint egy általános fogyókúránál. Napi minimum 3 liter víz ivása. Napi többszöri étkezés, de sosem szétdurranásig. Nehéz, cukros ételek kerülése. A szabályok között a heti kétszer fél óra mozgás is fel van tüntetve, de állítólag(!) anélkül is hatásos!

Én szépen kiszámolgattam, hogy olyan 21 napra essen az a 21 nap, amikor nem megyek sehova hétvégén, nem utazok el, végig otthon leszek és nem stresszelem magam feleslegesen ezen. Na már most mivel minden kezdet nehéz ez sem indult zökkenőmentesen. A tabletták hát mit nem mondjak elég nagyok és néha a gyógyszer bevétellel is gondjaim vannak, amiből következik, hogy mikor ezeket bevettem előfordult,hogy ráittam 1 liter vizet mire biztos voltam abban, hogy a megfelelő helyre kerültek. A napi 3 liter víz volt az, ami tényleg kiütött, mert alapvetően sem iszom meg 3 litert egy nap, de mivel szabály szabály, gondoltam legyen így. Első héten még csak-csak lecsúszott a 3 liter, igaz borzasztó nehezen, de az utolsó héten már nem sikerült betartani ezt a szabályt. Az evéssel nem volt gondom, hát hogyan is lett volna? :)))
Egyébként a shake része nagyon tetszett a dolognak, nagyon finom és önmagában is jó vacsora helyett. Gondolkoztam rajta sokat, hogy magában is hatásosak lehetnek e a termékek és a shake biztosan. 290 forintért kaphatóak a Biotech USA boltokban. A tablettákról nem tudok sokat nyilatkozni ilyen szempontból hiszen az étvágycsökkentő pontosan ki van számolva és a 20 napra elég, viszont a zsírégetőből még most is van. :) 
A zsírégető tabletta önmagában biztos vagyok benne, hogy hat, de ahhoz napi szinten elengedhetetlen a mozgás. Ezzel még egyenlőre nem vagyok kibékülve így nem is szedem jelen pillanatban, de amint a lábam visszatér a teljes üzemmódba ismét ráállok a helyes útra. :)

Ez már az utolsó 6 napra való adagom volt. Itt már nem vettem be a napi 6 étvágycsökkentőt,azért hogy még az utolsó napra is maradjon. Talán a képen látszik, hogy nem mindennapi nagyságúak ezek a tabletták és tényleg egyszerre hármat bevenni nehéz, de ha valaki igazán elhatározott, akkor sima ügy !
A teljes kép érdekében bemásolom azt, amit az oldalon írnak róla:
Ők lennének azok!

Ultra Loss Shake - Fogyókúrás turmix por

Édes kísértés – kellemes következményekkel
Hagyj ki egy étkezést, és jutalmazd meg magad egy desszerttel!Jóízűen telít, így sosem bánod meg, amiért vacsora helyett ezt választottad.
Kevés kalória, de annál több fehérje. Egészséges arányban tartalmaz szénhidrátot és fehérjét, így adagonként alig 99,3 kalória jut a szervezetedbe.
Koplalás helyett egészséges diéta. Életerőt adó vitaminokkal és ásványi anyagokkal segíti tested lendületes, egészséges működését.
Természetesen, nőknek. Természetes fogyás, természetes, gondosan válogatott összetevőkből.

Eat Control - Étvágycsökkentő rágótabletta

Kevesebbel is jól érzed magad!
Éhség? Nem kell megküzdened vele! Felejtsd el a fogyókúrák rettegett velejáróját, és a felesleges stresszt, amit kivált.
Szabályozd könnyedén. Segítségével kordában tarthatod a vércukorszintedet, miközben a jóllakottság-érzetet is erősíti.
Csak egészségesen! Aktívan hozzájárul, hogy szervezeted a fogyást ne pánikszerűen, hanem egészséges, normális folyamatként élje meg.
Természetesen Neked! A tested nyelvén beszél, természetes hatóanyagokkal.

Active Fat Burner - Aktív zsírégető tabletta


Égesd el a gátlásaidat!
Szálkák zsírpárnák helyett. Alakítsd könnyedén tested legkritikusabb zónáit is!
Energiabomba. Elégeti a tartalékaidat, ezzel is energizál, akármilyen kemény diétába vágtad a fejszét.
Kalóriák reszkessetek! Nem lesz lehetőségetek zsírba menekülni...
Éhség? Nem téma! Étvágycsökkentő összetevői elfeledtetik a gyomorkorgást.


Instagramon is kérdezték, hogy hatásos volt e. Kilókban nem tudom leírni a változást, mert nem szoktam mérlegre állni, nem hiszek ebben. Sokkal jobb érzés tükörben látni vagy a ruhákon érezni, hogy fogytunk. Jobb érzés másoktól hallani, hogy húúúú, mennyit fogytál. Én ebben hiszek, nem a számokban. Ezek alapján úgy gondolom, nekem segített! Igaz még mindig van rajtam mit fogni, de egyre inkább kezdem elfogadni a tényt, hogy ami másoknak könnyebben megy, nekem rögös úttal jár. De nem adom fel és igyekszem elérni a célt !
Remélem tudtam segíteni és ha valakit még érdekel ezzel kapcsolatban bármi írjon nyugodtan! :)
xx
D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése