2013. június 18., kedd

70 ~ SUMMER BREEZE


Sziasztok!

Végre itt vagyok a nyár első ( hivatalosan első ) posztjával. Így túl az érettségin, nyugodt lélekkel indulhat számomra is a nyári pörgés. Alig vártam, hogy kedd legyen és 3 órakor a kezemben érezhessem a papírt, miszerint sikerült a második előrehozott érettségim is. Végre, végre hátam mögött hagyhatom a német szavakat, a német tételeket és minden létező dolgot, ami a némettel kapcsolatos. Sajnos csak egy hét erejéig, mert akkor kezdhetek újra tanulni az emelt szintű érettségire. :(
Na de visszatérve a lényeghez. A mai napra egy outfit poszttal készültem, ami végülis nem úgy érkezett meg az érettségire, ahogy elindult.


Sajnos a mai napon nálunk körülbelül 35fok van. Még most is. Ami annyit jelent, hogy kimegyünk és lerohad ( elnézést a kifejezésért) rólunk a ruha. Hihetetlen módon tűz a nap és amíg bevezettem Győrbe ( kerek 25 perc ) a bal kezem szépen leégett. :D A lábam egyenlőre még mindig nem a régi, így a magassarkút végül becseréltem egy lapos talpú loaferra. A felső képen még aránylag látszik, hogy a bal bokámon van egy mostmár szerencsére kisebb duzzanat. A mai nap volt az első, amikor úgy döntöttem, hogy kötés nélkül lázadok, mert egyszerűen megőrültem már tőle.
Ezen a képen talán még jobban látszik a lábam csodaszép helyzete. :) A ruha hossza nem az átlagos, nekem ez már majdnem túl hosszú. Kedves édesanyám ruhatárából merítettem az ihletet és igaz, ugyanakkora magasak vagyunk, rajta mégis rövidebbnek hat. Érettségire épp elégnek éreztem, nem is a túl elegáns, de nem is a túl szimpla kategória. :)  A cipő egy Zara magassarkú, rettenet vékony sarokkal és csillogó arany kövekkel. Rövid távra tökéletes, 6 óránál hosszabb viselés hisztit eredményez. ( legalábbis nálam )

Íme nagyban. :)
Kiegészítőkkel fukar módon bántam. A megszokott arany óra mellé és a szerencsehozó karkötőm mellé csak egy kocka gyűrűt hoztam, amit még Rómában vásároltam.

Nálatok milyen hosszú az ideális ruha? :) 
Remélem Ti kedvelitek ezt a meleget és jól érzitek magatokat vagy legalább a strandon sütkérezhettek. :)
Az érettségizőknek még egy utolsó hajrát, már tényleg nincs sok hátra!
xx
D.

2 megjegyzés: