2013. augusztus 21., szerda

76 ~ CRUISE I.

 Szép nyári jó estét ! :)

Korábbi bejegyzésem végén említettem, hogy ismét elutazunk, egy hajóútra a Balti-tengerre. Mondhatni visszatérők vagyunk a hajózás dologhoz, már voltunk többször is, de idén először választottuk a hidegebb éghajlat körútját. 7 napon keresztül hullámozhattunk a tengeren, 4 megállóval megszakítva. Koppenhágából indult a hajónk, ami egy hatalmas, 11 emeletes műszaki-csoda volt. Reggeli géppel érkeztünk, 10 óra körül, így a 6 órai kihajózásig volt időnk felderíteni a várost is. ( szokásos tőlem: nem akarom telenyomorítani képekkel a bejegyzést, úgyhogy igyekszem válogatni! ) 




Azért a blog témájához kapcsolódva készültek, vagyis próbáltak készülni outfit képek is. Nézzétek el nekem, hogy nem vagyok képes komoly maradni és a normálisnak mondható képek se igazán jók, nem szeretem, ha más készít rólam képet és szinte mindig elviccelem a dolgot, de igyekeztünk! :) 
ing : H&M
nadrág: Tally Weijl
táska: New Look
cipő: Vans
gyűrűk: H&M
napszemüveg: valahonnan Máltáról

a középső körmöm gyári hibás! :D

Aztán vacsora előtt is próbáltunk képeket lőni, fogjuk a szélre meg a hajam, hogy nem lett jó. A lényeg a ruha, amiről már egy korábbi posztban és írtam. Itt olvashatjátok!  A zöld ruhám testvére, egy későbbi outfit posztban bemutatom majd más változatban is! 

ruha: Stradivarius
cipő: Stradivarius





És akkor itt elérkeztünk-egy tengeren töltött nap után- az első megállónkhoz, Észtország fővárosához, Tallinhoz. Az időjárás sajnos nem nekünk kedvezett, hol esett, hol nem, a szél is fújt, tehát összességében, nem volt túl meleg, de ez a kedvünket nem szegte és idegenvezetőnkkel elsőként a történelmi belváros felé vettük utunkat, amely már 1997 óta a UNESCO Világörökség része. Mutatok képeket, igyekeztem nem a szokásos turista képeket készíteni és összeválogatni. Remélem tetszeni fog. :)








Nemsokára hozok még képeket az útról, remélem tetszett. :)
Jártatok már Koppenhágában vagy Tallinban? Hogy tetszett?

xx
D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése