2013. szeptember 15., vasárnap

78 ~ EVELINE HYDRA EXPERT MICELLÁRIS FOLYADÉK

Sziasztok!

A mai bejegyzésben egy olyan termékről szeretnék beszélni, amelyről sok-sok pozitív véleményt hallottam, mielőtt megvettem, végül sajnos nekem nem vált be igazán. A címből már nyilvánvaló lehet mi is lesz ez a mai termék. :) Egy micelláris folyadékról lesz szó.Elvileg a termékünk ' három az egyben ' lemosó. Nézzük a három funkcióját, hogy állítólag mire képes.
  • smink eltávolítása
  • tonizálás, ápolás
  • bőrünk felfrissítése , tisztán tartása
 Amit a csomagolás szerint ígér:
A szem, arc nyak tisztítására és smink eltávolítására. Tökéletesen helyettesíti a tonikot és a tejet. Hidratáló és nyugtató összetevőkben gazdag, könnyed formulája azonnali nyugtató érzést ad a bőrnek. A micellarészecskék eltávolítják még a vízálló sminket is. A hialuronsav puhává, rugalmassá és selymessé teszi a bőrt. A laminaria alga erősíti a bőr szerkezetét, feszesít. Az A+E+F vitamin mélyen regenerálja a bőrt. A D- panthennol nyugtató és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Az orchideakivonat pedig természetes energiaforrás a bőrsejteknek, biztosítja a vitalitást és a ragyogást.
(forrás: kremmania.hu)

Kezdjük az elsővel, a smink eltávolításával.A napi sminket, ami nálam szempillaspirál, kis púder, valamint pirosító simán lehozza. A biztonság kedvéért én mindig három vattakorongot használtam hozzá, egyet-egyet a szemre és egyet a végén, a bőröm áttörlésére. Könnyen megbirkózik vele, tiszta érzést hagy maga után, de sajnos nem azt a puha tapintást, mint az előzőekben már bemutatott Vichy termék.  
Ha például színházba indulok vagy bulizni a sminkem kap még egy vastagabb tusvonalat, esetlegesen még alapozó is társul hozzá akkor már keményebb diónak bizonyul a tisztítás. A több smink már nem igazán barátja lemosónknak, de ha többet( jóval többet ) használunk akkor azért csak-csak sikerül eltávolítani mindent. Plusz pontként hozzáírható, hogy nem csípi a szemet.

A tonik és a tej helyettesítése jól hangzik, viszont hiába írják, hogy nyugtató érzést ad a bőrnek, nekem szárította, csípte és utána még sokáig húzódott a bőröm.  Ez a szárító hatás nálam gyorsan megmutatkozott, végül olyan szintre jutott, hogy a bőröm darabokban hámlott és ekkora inkább abbahagytam a használatát. A gyulladáscsökkentő hatásával egyetértek, mert sajnos a pattanásos bőr engem is kísér és ilyenkor beadtam a derekam egy használatra. Reggelre szépen lehúzta a pirosságot és nem voltak már olyan gyulladtak sem.

Bőr tisztán tartásáról nem tudok nagyon nyilatkozni, hiszen általában smink van rajtam és az eltávolítására használtam. Egy-kétszer viszont előfordult, hogy futás után áttöröltem vele az arcom, akkor frissítő hatása érvényesülhetett. 

Összességében nem rossz termék, olcsó és mindennapi lemosóként megállja a helyet.Végén én is már csak sminklemosóként használtam el vagy reggeli sminkeléskor vattát mártottam bele, ezzel letörölve a szempillaspirál maradványokat.Az ára korrekt, 200ml-t kapunk 1000 forint körüli összegért. Én még régebben vásároltam, tehát a mostani árával nem vagyok tisztában. Gyakran el lehet kapni egy-egy Rossman akciót és akkor 999 forintért kapható. Én is így vettem meg, de valószínűleg nem fogom újravásárolni, hanem maradok a jól bevált sminklemosó kendőknél.Ti próbáltátok már? Nektek bejött?

xx
D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése