2013. október 4., péntek

80 ~ Walk away, let me shine

Sziasztok!

Itt vagyok az első hétvégére tervezett poszttal, a már sokat emlegetett outfit poszttal. Kedvenc maxi szoknyámat fogom bemutatni a kedvenc helyemen. :)

A helyszín egy Bábolnától 7 kilométerre fekvő horgásztó. Igazándiból a horgászoknak van kizárólagosan fenntartva, de én már voltam itt futni és kutyát sétáltatni is, senkit nem zavartunk. A tó csodaszép, körbesétálni vagy körbefutni érdemes, nagyon szép látvány minden oldalról. A tó közepén két sziget is fekszik, de sajnos csónakázni nem szabad így a szigetek is érintetlenek. Télen gyakran be szokott fagyni, attól függetlenül, hogy elég nagy területű. Ilyenkor Bábolna apraja-nagyja kint korcsolyázik és hallgatja az ijesztő hangokat, amik a jég alól jönnek. Többen járnak ki ide fotózni, mert reggel, délben, este mindig új arculatát mutatja és mindannyian találunk valami csodálatosat benne. Általános iskolás koromban ide bicikliztünk túra gyanánt és itt főzöcskéztünk paprikás krumplit is. Sok jó emlék köt ide. :) Emiatt döntöttem úgy, hogy a legújabb outfit bejegyzést itt szeretném fotózni és megmutatni Nektek is, hogy miért tartjuk ezt a helyet, mi, bábolnaiak ennyire szépnek. :) Remélem tetszeni fog.


Először is lássuk mit viseltem. A szoknya az én szememben már kinccsé vált, igaz nem hordom gyakran, szerintem nem is mindennapokra való darab. Zarában találtam leárazva még nyár elején. Éppen akkor mentem, amikor pakolták ki őket, úgyhogy szerencsés voltam. Azelőtt sosem láttam egyik Zarában sem kint. Akkor viszont több szín is volt, ha jól emlékszem ez a bordó-vörös, kék és zöld. Azért tetszett meg ez a maxi szoknya trend, mert egyaránt hordható hétköznapokon és elegáns alkalmakon, különböző felsőrésszel, esetleg blézerrel, kabáttal variálva.
Mivel az időjárás felénk ma aránylag meleg elég volt a rövidujjú önmagában. :) 
A pólót szülinapi római utunk során vadászta a húgom. Az útról már itt olvashattatok. :) Egyébként egy sima, puha anyagból készült, bővebb fazonú, elég hosszú pólóról van szó, ami betűrve szinte mindennel jól mutat. 


Először nyaklánccal terveztem felvenni, de a szoknya 'övrésze' számomra elég volt és így egy színben hasonló tollas fülbevalóval párosítottam. A karkötő szinte minden egyes nap rajtam van, bécsi adventi vásárban vettem 5-6 éve, azóta töretlenül viselem. Úgy érzem szerencsét hoz, aztán lehet nem... :)

Ezen a képen látszik legjobban a cipőm, ez is szintén ez Zarás utam alkalmával lett az enyém. Most még fehér színben is megtalálhatjátok, viszont a kettő közül én inkább fekete párti vagyok. :) 8995 forintért vásároltam, de 1-2 helyen már láttam leárazva azóta.A bagoly minta  nagyon tetszik és kényelmes is, úgyhogy számomra tökéletes. :)



Hogy tetszik? :) Kedvelitek a maxi szoknyákat?
Legyen szép hétvégetek!

xx
D.

U.I.: Hamarosan jön egy újabb maxi szoknyás bejegyzés is!

6 megjegyzés:

  1. sokat hallottam már Ölbőről, és a képek láttán meggyőződtem róla, hogy nem csak mondják, hogy szép.. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg? :) de jóó! nem is gondoltam volna, hogy Bábolnaiakon kívűl bárki is hallott róla! :) merrefelé is laksz? ha véletlenül erre látogatnál írj nyugodtan! :)

      Törlés
    2. Közel egyáltalán nem lakom, nagyjából 90-100 km-re Bábolnától. :) Ölbőről egyrészt onnan tudok,mert a legjobb barátnőm barátjának van ott egy kis háza, ahol bulizgatni szoktak, másrészt pedig régebben sokat jártam Bábolnára, és akkor hallottam róla, sőt ahogy tudom a bábolnai srácok szeretik ezzel a hellyel szédíteni a lányok fejét :D

      Törlés
    3. óóó értem! :( hát remélem ez nem igaz, hogy ezzel hülyítik a lányokat! :D tényleg nagyon szép hely, egyszer mindenképp látogasd meg! :)

      Törlés