2013. március 23., szombat

53 ~ LET'S TALK ABOUT MUSIC II.

Mai napra hoztam egy újabb részt a zenei világomból. Néha-néha posztolok ki zenéket, ezeket most mind berakhatnám ide is, de most jöjjenek mások, amelyek a hétköznapjaim részei és legújabb kedvenceim! :)
Kevés, ha azt mondom ez a dalszöveg tökéletesen leír mindent rólam. Tökéletes az egész dal úgy, ahogy van. Volt egy hét februárban, amikor rengeteget hallgattam és valójában emiatt tetszik meg egy zene mindig, emlékeket kötök hozzá. :)
'Mosolyogva ébredek, mosolyogva félek, mosolyogva kérek, mert mosolyogva élek,
mosolyogva nézek, csak mosolyogva érzek, mosolyogj ha kérlek, a mosolyodból élek.'


Vannak a futós napjaim és ilyenkor szükségem van olyan zenére, ami felpörget és a tempoja is megfelelő. Kivétel nélkül mindig ez az első szám, amit beteszek, mikor kint vagyok a pályán. Mindig ezzel indítok. Az eleje kicsit lötyögösebb, egy jó kis séta, aztán fél perc után már jön az ütem és tökéletes az első kör lassú nyugalmához. Legalábbis nálam. :) Nem tudom mások hogy vannak ezzel, de én szeretem az első kört lazára venni és ez ahhoz illik...


Legújabb kedvencem ! Egyrészt imádom őket, másrészt csodaszépek, harmadrészt jönnek Soundra idén! VÉGRE! 109 nap :)
'We gotta try even if it's hard, try baby, understand,
to find a rainbow in every storm, you gotta believe...' !!

Másik nagy kedvencem Bruno Mars. Most pont egy véletlen, hogy ezt a számot raktam ki, de kivétel nélkül az összeset imádom. A szövegeknek jelentésük van és minden pillanathoz megtalálhatom a megfelelőt! :) 

Ritkán hallgatom ezt a számot, de többnyire akkor mikor van valami, amin sokat gondolkozom, rágódom. Séták alkalmával, mert nem kell figyelnem a szövegre, egyszerűen csak halkan megy és élvezem a hangokat. 

Mivel tényleg igyekszem ezt a bejegyzést a kedvenceimre korlátozni nem hagyhatom ki Calvin Harrist sem. Tavaly Balaton Soundon sajnos csak a végére értünk oda, de nem baj, majd idén, hiszen Ő is jön !! Mostanság ezt a számot hallgatom tőle, de éppúgy a Sweet Nothing vagy a Drinking from the bottle is mindennapos. :)

Pink testesíti meg számomra azt a tökéletes nőt, akit mindig elképzelek, amikor valaki a példaképéről beszél. A zenéi egyszerűen mindig találóak, szívből jönnek és kivétel nélkül mindig van olyan, ami illik az adott szituációra. Ez a szám is nagyon szép lett, de kedvelem a So What vagy a Bad Influence számokat is. :)

Ezt a számot hagytam a legvégére, okkal. Direkt hagytam ki az előző részből. Mint már a korábbi bejegyzésekben írtam lassan egy éve ismerem a bizonyos Ő-t, így ezt a zenét most neki küldöm innen a messzi távolból. A visszaszámlálás már megkezdődött, 72 nap és találkozunk! :) 

'Sometimes I hate every single stupid word you say,
Sometimes I wanna slap you in your whole face.
There's no one quite like you, you push all my buttons down,
I know life would suck without you.

At the same time I wanna hug you, I wanna wrap my hands around your neck.
You're an asshole but I love you, and you make me so mad I ask myself
Why I'm still here, or where could I go? You're the only love I've ever known, but I hate you, I really hate you, so much I think it must be...


True love true love
It must be true love
Nothing else can break my heart like true love
True love, it must be true love
No one else can break my heart like you

Just once try to wrap your little brain around my feelings
Just once please try no to be so mean
Repeat after me now R-O-M-A-N-C-E
Come on i'll say it slowly
You can do it babe

Minden szó... :)

folyt.köv.
xx
D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése