2013. május 17., péntek

67 ~ MOVIES


Sziasztok!

Hosszú hétvégénk lesz a Pünkösd miatt, úgyhogy szeretnék párat a kedvenc filmjeiből bemutatni, hátha találtok kedvetekre valót és jobban telnek így a napjaitok! :) 
Az egyik legújabb film, amit mostanában láttam és tetszett az a Menedék című film. Nem tudom hallottatok e róla, most megy a mozikban. A film Nicholas Sparks regényéből íródott, ami garantálja a romantikus perceket. A történet kezdetén nem derül ki pontosan mi is a szituáció, egy meneküléssel kezdődik. Egy fiatal lány, Katie, érkezik a tengerparti, kis városba. Titokzatos, mégis izgatja a helyi lakosokat honnan került oda. Katie azért költözik Southportba, hogy új, nyugodt életet építsen fel magának és elbújhasson a világ elől, persze eközben történnek a bonyodalmak, kiderül a leányzó előző élete, felbukkan régi szerelem, halál...
A legjobb a filmben az, hogy mindig akkor jön valami fordulat, amikor már minden szépnek látszik. Meglepő, mégis elgondolkodtató sztori. Érdemes megnézni. :)
Előzetes:


Ha megtetszett a film itt tudjátok online megnézni:

A második film, a Kislány a küszöbön lesz. Nem tudom Ti ismeritek e, én korábban nem is hallottam róla, de német órán németül néztük és akkor kedveltem meg. Hihetetlen aranyos történetről van szó. :) Egy felnőtt, lébecoló férfi-Henry-lakása előtt egy szép napon váratlanul megjelenik egy kislány, a 8 éves Magdalena. A kislány egy levéllel érkezik, melyből kiderül, hogy Henry az apa és Magdalena most egy ideig nála marad. Henry először teljesen kiborul, nem képes gondját viselni a lánynak, nem tud dolgozni. Ugyebár minden szituáció megoldódik egyszer, ő is kezd hozzászokni, egyre jobb apává válik, de túl egyszerű lenne a történet, ha ez így maradna, így hát Henry új munkatársa bukkan fel, az a bizonyos volt barátnő, akivel reménytelenül szerelmesek egymásba. Nem akarom ellőni a film lényegét, de igazán tartalmas és tanulságos is a történet, láthatjuk, hogy válik egy férfiből igazi apa. Ajánlom mindenkinek! :)
Előzetes:

Linket is adok hozzá:

A harmadik film, amit a hosszú hétvégéhez ajánlok az a Tökéletes hang. Régebbi film már, de szerintem imádnivaló. A sztori tipikus, új lány a főiskolán, nem passzol a klikkekbe, blabla...De aztán bekerül egy acapella ének csoportba, ahol korlátozzák őt, nem hagyják az új zenék fele haladni, maradnak a standard dalok, nem énekelhetnek mást. Becca végül bekeményít és talán nyilvánvaló, vagy nem az, végén minden jóra fordul, eljutnak a várva várt versenyre, de az ereményért nézzétek meg! :) 
Előzetes:

Végül pedig a link:

Az én kedvenc mondatom. :P

Élvezzétek ki a hétvégét! Pihenjetek sokat! :)

xx
D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése