2013. május 5., vasárnap

64 ~ MOTHER'S DAY

Sziasztok !

Arra gondoltam, hogy Anyák Napja alkalmából egy kicsit személyesebb posztot írnék arról a személyről, aki életemben az egyik legfontosabb szerepet játssza! :) Sajnos ezt a bejegyzést nem sokkal éjfél előtt írom, ugyanis nemrég értem haza munkából, de úgy érzem nem maradhat el !
 Az Anyák napja egy világszerte ünnepelt nap, igaz vannak országok, ahol kevésbé fontos, másutt hatalmas ünnepnek számít. Nálunk talán ilyen köztes 'ünnep' ez a nap, nem vesszük túl komolyan, de nem is feledkezünk meg róla!
Az életünket talán egy utazáshoz tudnám hasonlítani leginkább, amelyben az anya egy társ, aki végig az oldalunkon áll, követi a lépteinket, ha letérünk az útról visszaterel és megvéd a rossz dolgoktól. Ő az a személy, aki szükségtelenné teszi a félelmet, aki biztonságot nyújt és éppúgy eloszlatja az aggodalmat.
Ebben a posztban szeretném megköszönni azt, hogy ilyen csodálatos Anyukám van nekem és ha véletlenül ( remélhetőleg nem véletlenül ) olvasod ezt a posztot, akkor szeretném, ha tudnád, hogy nagyon nagyon szeretlek! :)
Egy-két kép pedig jöjjön ide a bejegyzés végére. :)

kedvenc képem ! :)
Remélem mindenkinél jól telt az Anyák Napja és mindenkinek sikerekben gazdag hetet kívánok, legfőképp az érettségizőknek! :)
xx
D.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése